Meniu

Aston Martin DB9 GT James Bond Edition

Aston Martin DB9 GT James Bond Edition
  • 02.07.2019
  • Newparts
  • Auto
  • 0 comentarii

Aston Martin, cu siguranta este un brand celebru cu o istorie in spate. James Bond este un personaj celebru, ce a devenit cel mai indragit spion din ultimii 50 de ani. Daca faci un exercitiu de branding si pui alaturi o masina performanta cu un spion iscusit, succesul este garantat 100%. Astfel, noul Aston Martin DB9 GT James Bond Edition este cea mai reusita editie limitata a britanicilor de la Aston Martin. Pentru a celebra 50 de ani de legaturi sentimentale intre James Bond si Aston Martin, producatorul britanic a prezentat noua masina Aston Martin DB9 GT James Bond Edition, amintind ca mai bine de jumatate de secol o masina sport Aston Martin a fost intotdeauna alegerea ideala a celui mai faimos spion din lume.

Aston Martin DB9 GT James Bond Edition Logo

Intr-adevar, Aston Martin produce unele dintre cele mai frumoase masini sport din lume. Chiar nu mi-ar fi greu sa-mi imaginez un James Bond la volanul unei masini argintii plimbandu-se relaxat. Mai ales ca, in interior exista placute cu numele si logoul James Bond inclusiv pe praguri. Noul model este vopsit in argintiu Spectre. Pe langa culoarea unica, viitorii proprietari vor primi un ceas personalizat si alte cateva accesorii personalizate. Din pacate, masina nu este accesorizata si cu arme de foc, diferite sisteme de aparare sau scaune ejectabile cum te-ai astepta pentru o masina folosita de cel mai faimos spion.

Aston Martin DB9 GT James Bond Edition

Britanicii de la Aston Martin au facut public faptul ca noul Aston Martin DB9 GT James Bond Edition este limitat la 150 de bucati in intreaga lume, oferind un nivel mare de exclusivitate, care vine la pachet cu o serie de echipari si accesorii ce sarbatoresc asocierea dintre Aston Martin si James Bond (cum sunt jante negre de 20’’ sau etriere vopsite gri ori celebrul logo 007/arma). Cu toate acestea, masina va fi rapida, produce 620 Nm de cuplu, cu un motor V12 de 6 litri si 540 cai putere, ce ajunge intr-un timp de 4,5 secunde de la 0-100 km/h si are o viteza maxima, setata din fabricatie, de 292 km/h. Cred ca fiecare dintre noi si-ar dori in garaj o bijuterie pe patru roti, singurul obstacol serios este pretul destul de mare la care se poate achizitiona.

 

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu