Meniu

Cadillac ATS-V iti taie respiratia

Cadillac ATS-V
  • 10.07.2017
  • Newparts
  • Auto
  • 0 comentarii

Noul Cadillac ATS-V ar trebui sa bata concurenta europeana si japoneza, la categoria sedan compact sport. Cu foarte multi cai putere si inalta performanta, ar trebui sa furnizeze un echilibru abil intre sofatul clasic si finasarile interioare. Cei de la Cadillac sunt hotarati sa detroneze BMW in categoria masinilor sport de lux, vizat fiind BMW M3. Cadillac ATS-V vrea acum sa impresioneze pasionatii auto care au nevoie de o masina compacta cu 4 usi, care-ti ofera in fiecare zi doza de adrenalina de care ai nevoie. Pentru a impresiona ATS-V scoate la inaintare cei 420 cai putere, motorul de 3.6 litri cu dublu-turbo V6 din generatia viitoare CTS. Asta nu ar trebui sa surprinda pe nimeni pentru ca noile CTS vor fi construite tot pe platforma actualului ATS.

Cadillac ATS-V grilla

Cadillac ATS-V dezvaluie noi modificari, o marire a aripii spate evazata pentru a se potrivi cu pneurile mai late si franele mai mari, de care are nevoie ATS-V. Grila de radiator si grilele din bara fata au deschideri mai mari pentru a permite un volum adecvat pentru fluxul de aer de care are nevoie turbina dubla V6. Tevile de esapament Quad, arata ca imita esapamentul celor de la BMW M3, astfel putem deduce ca imitatia este o forma de apreciere sincera a performantei.

Cadillac ATS-V motorizare

Cu toate acestea Cadillac ATS-V trebuie sa faca mai mult decat pur si simplu sa imite BMW M3. Echipat cu o suspensie magnetica ce se adapteaza la conditiile de drum, bazata pe noua generatie de Magnetic Ride Control disponibil pe Corvette Stingray, vine in ajutorul celor care doresc sa faca excursii mai lungi in conditii de confort. Interiorul este foarte frumos si denota atentie la detalii, ce ofera un rafinament suplimentar prin optiuni si alegeri estetice perfecte.

Cadillac ATS-V spate

Economia de combustibil nu va fi un motiv de ingrijorare in primul rand pentru clientii acestui segment, ATS-V se incadreaza in consumul mediu de combustibil din clasa sa. Pentru cei care tin cont de consum se pot reorienta spre varianta Cadillac XTS sedan a carui motor ofera un consum redus de combustibil la 100 de kilometri. Daca esti in cautarea unui sedan rapid, atunci Cadillac ATS-V este varianta optima. Cu motorul de 3.6 litri ajunge in 4 secunde de la 0-100km/h, echipat cu o cutie de viteze manuala in 6 trepte sau cu una automata in 8 trepte iti garanteaza doza zilnica de adrenalina. Cadillac ATS-V, o sa fie cu siguranta o masina nou nouta care-ti taie respiratia.

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu