Meniu

Editie limitata Filson x AEV Jeep Wrangler

Filson x AEV Jeep Wrangler
  • 12.12.2017
  • Newparts
  • Auto
  • 0 comentarii

Filson, o companie axata pe articole de camping si outdoor din Seattle si producatorul de off-road AEV, in urma parteneriatului pus in practica de ceva vreme, au realizat noul vehicul AEV Filson Edition Wrangler, care a fost construit pentru cele mai dificile suprafete de teren si are la baza ingineria premium si design practic. Prima colaborare dintre cei doi s-a realizat in 2013, cand au creat AEV Filson Brute Double Cab. In mod similar ei au facut echipa din nou pentru a realiza Filson x AEV Jeep Wrangler, ce se caracterizeaza prin durabilitatea indelungata, maiestrie in realizare si standarde inalte de calitate. Ambele companii sunt cunoscute pe piata americana pentru calitatea produselor ce intrunesc cele mai inalte standarde de calitate, reusind sa-si uneasca fortele intr-un nou proiect pentru a oferi clientului cea mai tare experienta intr-o aventura outdoor.

Jeep Wrangler

Jeep este recunoscuta pentru vehiculele sale cu tractiune 4x4 la nivel mondial, iar Filson este un producator de articole si accesorii outdoor inca din 1897. Imbracamintea si accesoriile Filson sunt durabile si rezista la utilizare, din generatie in generatie.  Filson x AEV Jeep Wrangler este echipat din fabricatie cu o suspensie DualSport SC de 3.5'' si pneuri de 35'' BFGoodrich Mud-Terrain KM2. Alte echipari suplimentare sunt un modul ProCal si optional un motor de 5.7 L sau 6.4 L V8 HEMI, ceea ce face din acest Wrangler unic, un Jeep 4x4 extrem de puternic pentru orice tip de calatorie si orice tip de teren. De asemenea, in interior este personalizat cu materiale Medium Duffle, genti originale si buzunare speciale, oferind spatii de stocare suplimentare.

Filson x AEV

Editia limitata Filson x AEV Jeep Wrangler se poate achizitiona direct de pe situl www.filson.com la pretul de 70.400 dolari americani si in functie de dotari, pretul poate urca lejer peste 100.000 de dolari americani. Atat noul model cat si mai vechiul model Brute Double Cab, au o garantie de 3 ani sau 36.000 mile garantie limitata care se aplica tuturor partilor componente AEV precum si pentru manopera AEV. Cu siguranta nu vei avea nevoie de garantie, doar in cazul unor evenimente nedorite de trafic. Pretul la care poti achizitiona o masina off-road  Filson x AEV Jeep Wrangler este destul de mare pentru buzunarul mediu al unui roman, la care se mai adauga taxele de transport si vamale, taxele de mediu si taxele de inmatriculare, dar din punct de vedere al performantei, al calitatii si al utilitatii merita toti banii.

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu