Meniu

Jeep Scrambler - cel mai tare partener

Jeep Scrambler
  • 09.06.2017
  • Newparts
  • Auto
  • 0 comentarii

Pentru munca sau distractie, Jeep Scrambler, va fi cel mai tare partener. Conceptul Jeep Scrambler vine direct din Jackson Hole Wyoming ca o adevarata piesa de legenda care-si revendica locul intre Jeep-urile All Stars din toate timpurile. Vechiul dar totodata noul model Jeep Scrambler a fost redesenat, reinventat, reproiectat, reinnoit, reoferit publicului si fanilor iubitori de masini off-road de exceptie.

Jeep Scrambler in actiune

Jeep Scrambler a fost reinventat de Legacy Classic Trucks, o companie de restaurare autoturisme renumita pentru ca reuseste sa faca niste combinatii perfecte intre inovatie, tehnologie si estetica, in randul modelelor clasice legendare. Legacy Classic Trucks a personalizat si restaurat o serie de camionete de epoca, rulote si camionete de transport marfa, culminand cu Jeep Scrambler, ce-ti provoaca un fel de nostalgie dupa acele vremuri de glorie a designului patratos si masculin.

Jeep Legend

Puternicul Jeep Scrambler reastaurat a fost echipat cu un motor LS3 V8 de 6.2 litri, din aluminu, de 430 de cai putere. Cu toate acestea spiritul de aventura a lui Scrambler a fost mentinut, deoarece aparatele de masura din bord si caroseria sunt rezistente la apa, nisip, noroi si murdarie. Interiorul a fost imbunatatit cu un volan Nardi complet, cu suspensii off-road, cu scaune Recaro sport complete, de raliu, din piele. Elementele interioare asigura tot comfortul de care ai nevoie, desi Jeep-ul este legendar pentru austeritatea din habitaclu, oferindu-ti una dintre cele mai impresionante masini existente.

 

Pentru cea mai tare aventura a vietii tale, merita sa experimentezi sofatul la volanul unui Jeep Scrambler, chiar daca pentru aceasta aroganta trebuie sa scoti peste 100.000 de euro din buzunar.  

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu