Meniu

Jeep Wrangler Polar Edition

Jeep Wrangler Polar Edition
  • 14.05.2017
  • Newparts
  • Auto
  • 0 comentarii

Jeep este numele generic dat unei masini 4X4 pe care o poti folosi pe orice teren este special creata pentru orgoliul si adrenalina masculina. Este o bucurie pentru toti fanii, sa afli ca Grupul Chrysler a scos pe piata modelul Jeep Wrangler Polar Edition. Surprinzator sau nu, Jeep Wrangler Polar Edition este bazat pe modelul Jeep Wrangler Sahara Edition, in configuratia cu 2 sau 4 usi.

Jeep Wrangler Polar Edition

Jeep Wrangler Polar Edition este echipat cu un motor de 3.6 l Pentastar V6 care genereaza o putere de 285 CP, cu transmisie integrala 4X4, avand doua variante de transmisie, manuala in 6 trepte sau automata in 5 trepte de viteza. Jeep Wrangler Polar Edition imbraca o vopsea Hydro Blue unica si spectaculoasa, cu geamuri fumurii si jenti de 18 inch vopsite in negru lucios, o grila de radiator unica, un Mopar negru pentru clapeta de alimentare cu carburant, o capota PowerDome. Culoarea neagra cu luciul unic este prezenta si in autocolantele Jeep speciale, pozitionate pe capota, lateralele masinii si in spatele vehiculului. In plus pentru acei cumparatori care in mod inexplicabil nu iubesc culoarea Hydro Blue, modelul Jeep Wrangler Polar Edition se poate achizitiona si in nuantele de culoare Billet Silver sau Bright White, dar totusi nu-mi pot imagina de ce ar alege cineva altceva, inafara de uimitorul albastru metalic.

Jeep Wrangler

In interior, Jeep Wrangler Polar Edition este echipat cu un set de scaune sport incalzite, din piele neagra cu cusaturi cu accente Pearl White si logo-ul Polar Edition brodat pe spatarul scaunelor. Pielea neagra cu cusaturi Pearl White acopera volanul, cotierele usilor, panoul si capacul consolei centrale. Clapetele usilor pasagerilor si ramele de la aerul conditionat toate sunt vopsite intr-o nuanta stralucitoare de Ceramic White.

Interior Jeep Wrangler

Jeep Wrangler este o masina recunoscuta pentru performantele sale si tractiunea integrala 4X4. Astfel noul Jeep Wrangler Polar Edition reprezinta un varf de clasa pentru entuziastii si fanii Jeep, de asemenea iubitorii de activitati si sporturi de iarna, in aer liber si aventuri pe zapada. Acest nou model Jeep Wrangler Polar Edition te duce oriunde iti pofteste inimioara intr-un mod nou, distractiv, unic si performant oferit de pachetul special Polar Edition.

Spate Jeep Wrangler

Cele mai importante imbunatatiri apar la puntea fata si spate echipate cu un diferential cu Track-Lock cu anti-rotire, electronic, care face acest Jeep de neoprit in orice conditii, inclusiv in conditii de zapada abundenta sau polare. In timp ce majoritatea imbunatatirilor din pachet sunt mai mult estetice, echiparile performante pe axele fata si spate fac din noul model Jeep sa atinga sau sa depaseasca orice performanta a modelelor concurente de pe piata. Jeep Wrangler Polar Edition este visul oricarui pasionat de off-road si sunt sigur ca se redica la cele mai inalte pretentii in materie de masina de teren.

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu