Meniu

Lexus RC 350

Lexus RC 350
  • 19.04.2017
  • Newparts
  • Auto
  • 0 comentarii

Mi-am adus aminte ca acum vreo doua luni eram in Stara Zagora si doream sa fac un test drive cu noua Toyota Corolla. Zis si facut, merg la reprezentanta din oras si le explic ce vreau sa fac, la care primesc un raspuns neasteptat pentru mine cum ca nu au noua Corolla pentru test drive dar nu o au nici in showroom. Stau putin pe ganduri si ridic stacheta, intreband daca n-au Corolla poate au cumva un Lexus pentru test drive, ca sa nu plec fara sa ma dau putin cu o masina japoneza. N-am avut incotro si a trebuit sa ma las pagubas si sa plec cu coada intre picioare.

Lexus RC 350 - panorama

Mai sunt cateva zile pana se deschid portile Salonului Auto de la Detroit, evenimentul anului pentru industria constructoare de masini. Una dintre surprizele mult asteptate la Detroit este noul Lexus RC 350, un bolid sport coupe cu care japonezii doresc sa intreaca BMW seria 4. Dupa ce a invins BMW seria 3 prin IS 350, Lexus si-a indreptat atentia spre coupe-ul BMW seria 4 de care germanii sunt atat de mandri. Noul Lexus RC 350 este o masina pe care ti-o doresti, o dragoste la prima vedere, este una dintre cele mai frumoase masini marca Lexus produse vreodata de japonezi.

Lexus RC 350 - spate

Ce-i drept noul Lexus RC 350 o sa intre pe piata la un pret destul de piperat si se adreseaza clientilor care voteaza cu marimea sau grosimea portmoneului. Asul din maneca a celor de la Lexus este noul proces de vopsire pentru RC 350. Procesul de vopsire se face in patru etape, se aplica o vopsea argintie peste care se pune un strat de vopsea transparenta, dupa care se aplica vopseaua dorita si un nou strat de vopsea transparenta, urmate de cateva etape de intarire. Efectul acestui nou procedeu de vopsire este ca atunci cand lumina cade pe suprafata masinii aceasta sa reflecte atat argintiu cat si rosu in acelasi timp.

 

Nu au fost facute publice detaliile cu privire la bijuteria tehnica de sub capota si alte imbunatatiri aduse noului model Lexus RC 350, dar in curand o sa aflam totul la salonul auto de la Detroit. Dupa aspect si exterior cu siguranta Lexus RC 350 o sa faca furori pe sosele.

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu