Meniu

Nissan Altima

Nissan Altima
  • 28.10.2019
  • Newparts
  • Auto
  • 0 comentarii

Nissan Altima pastreaza beneficiile aduse de introducerea in productia de serie a Nissan Connect App, o platforma de integrare smartphone care include printre altele si conectivitatea cu retelele sociale, gen Facebook. De asemenea motorizarea de 2.5 litri S devine un pachet performant sport, iar pachetul ce include display cu touchscreen intra la optiuni. Cei de la Nissan sunt recunoscuti drept o companie care-si asuma riscuri intre producatorii de autovehicule, dar modelul Nissan Altima se mentine in topul masinilor sedan din clasa sa. Dupa un redesign care a facut Altima sa semene mai mult cu Maxima si cateva modificari de echipamente, fac din Nissan Altima una dintre cele mai bune alegeri disponibile pentru un sedan de familie, de dimensiuni medii. Ca de obicei fiecare model Nissan Altima utilizeaza in interior materiale de cea mai inalta calitate si un tablou de bord atractiv, sportiv.

Nissan Altima panorama

Modelul Nissan Altima este disponibil in 7 nivele de echipare, cu motor de 2.5 litri in 4 cilindri in linie sau motor de 3.5 litri V6. Sedanul de baza de 2.5 litri Altima are echipari standard care includ jante din otel de 16'', accesorii electrice complete, acces interior si pornire motor fara cheie, scaun sofer reglabil pe inaltime, conectivitate pentru telefon prin Bluetooth si sistem audio cu 4 boxe si CD player. In functie de optiuni poti avea pachetul complet de tehnologie ce include display cu touchscreen de 7'', control prin voce, sistem de navigatie si echipamente electronice de siguranta ce include monitorizarea unghiului mort, alerte de eco-trafic si sistem de avertizare la pornirea de pe loc.

Nissan Altima interior

Nissan Altima 2.5 sedan standard, vine echipat cu un motor de 2.5 litri in 4 cilindri, in linie, care genereaza 182 cai putere. In mod normal, un Nissan Altima accelereaza de la 0-100 km in 7.8 secunde, ceea ce face din model un sedan de familie foarte rapid, la care se adauga o economie de combustibil remarcabila pentru un sedan de dimensiuni medii.

Nissan Altima motor

Modelul Nissan Altima vine echipata standard cu frane anti blocare, sistem de control a stabilitatii si tractiunii, airbaguri fata si laterale. Optiuni sunt: monitorizarea unghiului mort, alerte eco-trafic si sistem de avertizare plecare de pe loc. La testele de impact, Nissan Altima a primit 5 stele din 5 pentru protectie in general, la coliziune frontala si coliziune laterala. Prin urmare, Altima ocupa un bine meritat loc 2 in topul celor mai sigure masini sedan de familie, de dimensiuni medii.

Nissan Altima

In interor, observam o atentie deosebita acordata materialelor de cea mai buna calitate, ce ofera un aspect de lux. Un element special sunt scaunele din fata ergonomice “zero gravitatie” ce echipeaza masinile Altima. Scaunele au fost concepute pentru a calma punctele de presiune si de a imbunatati confortul pe termen lung. Modelul Nissan Altima ofera un confort la rulare foarte bun si o silentiozitate remarcabila. Dinamica din timpul condusului si economia de combustibil fac din Nissan Altima o alegere excelenta.

 

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu