Nu exista modificari majore la modelele Tesla S. Cei de la Tesla, realizeaza modificari majore pe parcursul anului, mai degraba decat fac actualizari anuale. Cel mai recent, cei de la Tesla, au intarit caroseria inferioara a masinilor si au lansat cea mai recenta actualizare de software over-the-air. Eleganta, de dorit, inspirata, de lux, puternica, ecologica, sunt doar cateva cuvinte prin care poti descrie modelul Tesla S. Cu dotarile unui sedan de lux, cu o performanta care-ti accelereaza pulsul, cu recunoasterea la nivel mondial, modelul Tesla S se diferentiaza categoric de o masina electrica tipica. Datorita unui design interior modern si o serie de caracteristici tehnologice avansate, modelul Tesla S, serveste ca un nou punct de referinta pentru toate vehiculele electrice sau conventionale.
Avand in vedere ca noul model Tesla S este un tip de automobil nou, care vine de la un producator auto, la fel de nou pe piata constructorilor de masini, pot exista mici bug-uri functionale. In ciuda performantelor dovedite, pretul incepe pentru modelul de baza de la 55.000 de euro, un pret care nu este neaparat destinat doar clientilor bogati. Tesla S este un sedan mare, de 5 pana la 7 locuri/pasageri si este disponibil in 3 nivele de echipare: 60, 85 si P85. Fiecare denumire se refera la capacitatea kilowatt/ora. Modelul Tesla S 60 vine echipat cu jante de 19'' si pneuri all-season, faruri automate cu xenon, stopuri cu LED-uri, cruise control, control al climei dual-zone automatic, touchscreen de 17'', camera retrovizoare, tapiterie premium din vinil, acces telefon prin Bluetooth, porturi USB, conectivitate WiFi, sistem audio cu 7 difuzoare si conector mobil universal inclus.
Modelul Tesla S 60 este echipata cu un singur motor electric racit cu apa si baterii litiu-ion. Motorul electric produce o putere de 302 de cai putere si o acceleratie de la 0-100 km/h in doar 5.4 secunde. Interesant este faptul ca modelul Tesla S se poate incarca de la orice priza de uz casnic, doar ca incarcarea necesita foarte mult timp de la o priza de 220V. O incarcare completa la 220V dureaza in jur de 8-9 ore. Tesla S este echipat cu toate caracteristicile standard de siguranta: cu airbaguri frontale si cortine laterale spate. Toate modelele sunt echipate cu sisteme de control al stabilitatii si tractiunii, senzori de impact, frane anti blocare pe disc si o camera retrovizoare. In testele de siguranta Tesla S a primit 5 stele pentru siguranta globala, 5 stele pentru siguranta la impact frontal si 5 stele pentru siguranta la impact lateral.
Trebuie sa recunoastem ca interiorul modelului Tesla S arata ca o masina a viitorului, lipsa butoanelor si inlocuirea lor cu display-ul de 17 inch cu touchscreen ce controleaza toate sistemele de bord. In ceea ce priveste confortul, scaunele din fata si cele din spate ofera un spatiu suficient la genunchi si inaltime. Materialele folosite in interior sunt acceptabile pentru un sedan de lux, din punct de vedere al calitatii.
Cand vine vorba de condus, modelul Tesla S desfiinteaza efectiv notiunile preconcepute pe care le-am avut despre masinile electrice. Tesla S se conduce la fel ca un sedan de lux convetional. Acceleratia este atat de rapida si in acelasi timp atat de linistita. Caracteristicile de franare sunt de asemenea impresionante. Directia este bine pusa la punct, la fel si suspensia, ce ofera o claritate si o precizie demna de un autoturism electric. In concluzie, modelul Tesla S este una dintre cele mai dorite masini electrice din lume si una dintre cele mai bune masini sedan de lux de pe piata. Eleganta, luxoasa, cu o performanta impresionanta, modelul Tesla S iti capteaza privirea oriunde te-ai afla.
Nissan Altima pastreaza beneficiile aduse de introducerea in productia de serie a Nissan Connect App, o platforma de…