Meniu

Reinventeaza-te prin generozitate

Reinventeaza-te prin generozitate
  • 09.02.2018
  • Newparts
  • Dezvoltare
  • 0 comentarii

Noua situatie economica si avansul tehnologic aduc noi oportunitati prin care fiecare persoana la nivel individual se poate reinventa prin generozitate. Generozitatea economica recompenseaza persoanele care creeaza si participa in cercuri prin care se ofera cadouri si daruri. Noua situatie economica presupune de foarte multe ori tranzactionarea de lucruri care nu costa bani. Nu te costa nimic sa scrii un eseu, sa compui un cantec sau sa faci o introducere. Din moment ce nu costa bani in a intra in joc, astfel avem capacitatea de a oferi inainte de a ajunge. Prin urmare generozitatea economica ce recompenseaza persoanele nu este directa, de genul: iti ofer eu asta si tu-mi oferi mie cealalta, cum se intampla in economia traditionala prin care oferta trebuie recompensata, ci mai degraba in genul economiei tribale prin care indivizii se sprijina reciproc.

 

Astfel triburi de persoane talentate care sunt conectate prin retele sociale si se sustin reciproc pe baza de incredere se afla in pozitia de a crea o miscare, pentru a oferi obiecte de valoare, pentru a transmite mai departe ideile intr-un mod mai rapid fata de orice alt mod se putea realiza in trecut.

 

Spre exemplu: Derek Sivers a construit CDBaby.com de la o idee ce i-a venit in dormitor la o afacere independenta in domeniul muzical de milioane de dolari. Sub privirea lui, el a vandut mai multa muzica de la mai multi artisti fata de cat au fost in stare sa o faca predecesorii lui in domeniu. Dar care este secretul sau? Nimic mai simplu, a petrecut tot timpul sau oferind sprijin artistilor. Programele si soft-ul dezvoltat, posturile si articolele scrise, sistemele instituite de el, toate acestea au fost daruri, contributii generoase din partea lui Derek pentru artistii cu care a colaborat. In schimb, artistii au construit o comunitate infloritoare, una care nu pot oferi ajutor, dar a carei creatii sunt transformate in profit.

 

A fi generos pe termen lung iti poate aduce un profit neasteptat. Reinventeaza-te prin generozitate acum cand ai toate conditiile la dispozitie.

 

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu