Meniu

Feriti-va de escrocul Butean Flaviu si de Uny.ro Web Design !

uny web design o escrocherie
  • 29.06.2017
  • Newparts
  • Escrocherii
  • 0 comentarii

Pornind de la proverbul „lupul isi schimba parul dar naravul ba!” am decis sa fac publica experienta pe care am trait-o cu Butean Flaviu. Individul se da mare web designer dar in realitate este un mare tepar. Metoda de inselaciune folosita de acest individ este cat se poate de simpla, iti promite ca-ti ofera diferite servicii de web design apoi iti solicita si incaseaza un avans reprezentand jumatate din suma proiectului. Dupa ce s-a vazut cu banii in cont iti da impresia ca totul este in regula, schimba cu tine cateva emailuri si dupa ce trece termenul de executie al proiectului dispare. Nu mai raspunde la emailuri, nu mai raspunde la telefon, dar iti trimite tot felul de emailuri de instiintare cum ca tu, care esti de fapt pagubitul, ii datorezi lui alte sume de bani sau penalizari. Atentie mare, tupeul si nesimtirea acestui escroc, Butean Flaviu, sunt fara margini!

Butean Flaviu

In spatele unui paravan de incredere, cum ar fi o firma serioasa pentru care lucreaza (in proba sau pentru o scurta perioada de timp) isi face publicitate ca ofera servicii de web design cum ar fi situri de prezentare, magazine online, optimizare SEO si catalog de produse. Pentru acest lucru se foloseste si de un site de prezentare www.uny.ro prin care se promoveaza ca fiind o mare agentie de web design din Cluj Napoca. Situl paravan folosit de acest escroc ca sa te induca in eroare este populat cu o serie de proiecte pe care, chipurile, el le-ar fi realizat si sunt afisate intr-un portofoliu fara date sau legaturi care sa ateste ca el este autorul acelor proiecte si nu altcineva. Cruda realititate este ca toate informatiile oferite de acest escroc atat pe situl de prezentare cat si pe pagina de facebook dedicata sitului sunt doar miciuni gogonate folosite doar pentru a atrage in capcana potentialii clienti de buna credinta. Se foloseste abuziv de logo-urile unor firme serioase ca Trusted.ro PayU, Gala Premiilor eCommerce sau 2Parale, care sunt prezentate ca fiind partenerii escrocului Butean Flaviu, lucru de care acum ma indoiesc 100%. Nu stiu daca aceste branduri cunosc faptul ca inca un escroc se foloseste de numele lor pentru a-si insela clientii de buna credinta.

Flaviu Butean

Escrocul Butean Flaviu evita orice intalnire fizica cu clientul, oferindu-ti diferite scuze si adrese fictive. Vorbeste cu tine doar telefonic folosind numarul afisat pe situl paravan si prin emailuri folosind o adresa de email tot de pe situl paravan. Comunicarea este cat se poate de buna si prietenoasa pana ii achiti avansul pentru serviciile solicitate, dupa care totul se schimba, iar in final, cand expira si termenul de executie a proiectului, nu-ti mai raspunde nici telefonic, nici prin email.

 

Am cazut in plasa acestui escroc Butean Flaviu anul trecut pe vremea cand lucra la o firma serioasa cu care colaborez de mai mult timp. Mergand pe incredere si pe faptul ca este angajat la un partener de incredere am acceptat ca sa lucrez cu acest escroc. Niciodata nu mi-as fi imaginat ca dupa 2-3 saptamani de la semnarea contractului cu numitul Butean Flaviu acesta este concediat ca semn de buna purtare sau tot datorita unor escrocherii, inselaciuni ori abuzuri de catre angajator, altfel nu-mi pot explica disparitia lui din colectivul respectiv.

 

Motivele pe care escrocul Butean Flaviu le invoca pentru nefinalizarea proiectului sunt abuzive si puerile. Dupa ce ca-ti solicita toate informatiile si accepta doar comunicarea prin email, ulterior cand il tragi la raspundere invoca faptul ca nu s-a semnat un proces verbal de predare-primire a informatiilor solicitate intial prin email. Cum sa semnezi un proces verbal de predare primire daca escrocul evita orice intalnire cu tine?! De fapt escrocul Butean Flaviu nu urmareste altceva decat insusirea necuvenita a sumelor de bani solicitate ca avans pentru realizarea proiectelor.

Mintind frumos

In concluzie, feriti-va de escrocul Flaviu Butean. Nu incheiati nici un contract cu escrocul Flaviu Buteanu, nici ca persoana fizica dar nici ca persoana juridica, respectiv cu Butean Flaviu Intreprindere Individuala, cu datele de identificare F24/554/13.05.2013 si CIF 31630650. Cu atat mai putin nu livrati bani in contul RO05RNCB0106130340500001 deschis la BCR care este folosit tot de acest individ. Nu-l angaja pe acest escroc Butean Flaviu nici daca esti persoana juridica, nici daca esti persoana fizica, cu atat mai putin nu-ti intersecta viata cu acest individ, este spre binele tau!

 

„Daca nu casti ochii, casti punga!”

 

„Verba volant, Scripta manent!”

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu