Meniu

Ponturi sigure

Ponturi sigure
  • 17.12.2017
  • Newparts
  • Escrocherii
  • 0 comentarii

Cum iti dai seama ca te aflii intr-o tara in criza economica? Foarte simplu, te plimbi prin orice localitate si observi ce anume se dezvolta. Daca rasar bancile, casinourile, agentiile de pariuri si magazinele second hand ca ciupercile dupa ploaie, gasesti raspunsul corect. Probabil ca nu te-ar deranja situatia si te-ai putea acomoda noilor realitati economice, dar intotdeauna se gasesc escroci si sarlatani care sa profite de tine si de situatie. Cum nu s-a nascut inca escrocul si sarlatanul de buna credinta care sa nu fie agresiv, profitor si nesimtit, te lovesti de asemenea indivizi peste tot locul si apar unde te astepti mai putin ca sa dai de ei. In ultima vreme, au aparut tot mai des si mai mult pe retelele sociale. In special pe Facebook esti asaltat intr-un mod agasant de conturile si paginile sponsorizate ale acestor escroci si sarlatani.

 

Saracia ii impinge pe tot mai multi romani sa-si incerce nororcul la casele de pariuri, sperand la castiguri cat mai mari si mai facile. O data cu acest fenomen au aparut si escrocii care incearca sa profite de naivitatea acestor impatimiti ai pariurilor sportive. Sarlatanii prin diferite conturi si pagini de facebook ofera ponturi pentru meciuri, chipurile sigure, dar contra cost. Astfel, naivii impatimiti de pariuri sportive sunt ademeniti sa scoata din buzunar sume de bani pentru a cumpara asa-zisele ponturi sigure de la escroci. Dupa desfasurarea evenimentelor sportive, pariorii care au achizitionat ponturile constata ca au fost inselati si au pierdut atat suma pariata cat si suma oferita escrocilor pentru ponturile sigure. Faza tare este ca, dupa desfasurarea evenimentului, sarlatanii sterg pagina de facebook si incearca sa-si stearga toate urmele din online si pagubitii raman cu buza umflata.

 

Inselatoria functioneaza foarte simplu. Escrocii isi fac o pagina de facebook cu nume atractiv, de exemplu Fixed Bets WorldWide pe care o promoveaza platind catre facebook. Astfel prin politica facebook iti apare pagina lor pe wall ca si post sponsorizat. Inevitabil se gasesc cativa sa devina fani si sa urmareasca pagina sarlatanilor. O data ce a crescut numarul fanilor pe pagina, escrocii posteaza imagini cu diferite bilete castigatoare la cote foarte mari, mai ales din ligile inferioare din Anglia, Italia sau Franta. Posturile cu bilete castigatoare se opresc la un moment dat cand escrocul intuieste ca sunt destui impatimiti destul de naivi si excitati suficient de presupusele castiguri incat sa muste momeala unui viitor bilet si sa plateasca pentru pont o suma consistenta. Toate biletele prezentate ca si castigatoare de fapt sunt niste falsuri contrafacute cu programe de editare foto sau scannere performante. De fapt acele bilete n-au fost niciodata jucate la o agentie de pariuri sportive. Intotdeauna codurile de verificare online ale viitoarelor ponturi pe care esti indemnat sa le cumperi sunt acoperite cu bancnote de bani sau orice altceva pentru a nu putea fi descoperita inselaciunea. Toti cei interesati sunt apoi directionati spre convorbiri private in care li se cer ca sa doneze sume destul de mari pentru a intra in posesia ponturilor sigure, se sugereaza chiar ca ar fi vorba de meciuri trucate cu rasturnari de scoruri si cote foarte mari.

 

In concluzie, daca esti tentat de cotele mari si castiguri facile, nu musca momeala sarlatanilor din social media pentru ca vei deveni victima sigura. Vei pierde atat suma pariata cat si suma donata in schimbul pontului. O data ce ai transferat suma sub forma de donatie nu o mai poti recupera. Apoi, este putin probabil ca cineva, un anonim fara identitate si relatii in fotbalul european ca sa primeasca ponturi de meciuri trucate? Cine ar fi atat de naiv daca ar stii un pont la un eveniment sportiv sa-l divulge pentru o suma modica in loc sa-l valorifice pentru sine? In plus o data transferata suma de bani ca donatie, aceasta nu mai poate fi recuperata niciodata. Recomand tuturor celor care descopera o pagina de genul asta pe facebook sa o ignore sau sa o reclame. In niciun caz sa nu credeti in vorbe si sa nu trimiteti bani sub forma de donatii.

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu