Meniu

Alpackalypse este cel mai tare caiac inventat

Alpackalypse
  • 04.06.2017
  • Newparts
  • Tehnologie
  • 0 comentarii

Alpackalypse este considerata cea mai avansata ambarcatiune compacta, din punct de vedere tehnologic, produsa vreodata. Creatorii Alpackalypse au avut nevoie de mai bine de 6 ani pentru a atinge perfectiunea. Cu Alpackalypse au cucerit piata si au implinit visurile iubitorilor de natura si adrenalina pura. Proiectata pentru distractie si adrenalina pura in apele repezi de munte, Alpackalypse este semnificativ o ambarcatiune mai rapida si mai manevrabila decat modelele aflate deja pe piata. Alpackalypse este o combinatie intre un caiac si o barca gonflabila standard. Ambarcatiunea are tuburi gonflabile mai mici decat o barca gonflabila standard, ceea ce permite mai mult spatiu pentru vaslas, precum si o muchie laterala mai bine definita pentru barca. Acest lucru face ca ambarcatiunea  Alpackalypse sa accelereze mai repede si sa fie mai usor de manevrat, de asemenea lateralele mai zvelte ofera o stabilitate mai mare asemanatoare unui caiac standard.

Alpackalypse

Atentia la detalii si imbunatatirile sunt evidente la ambarcatiunea Alpackalypse. Astfel au fost adaugate proteze gonflabile pentru picioare, un scaun mai greu pentru stabilitate, o banda la spate, cupe si aparatori pentru genunchi si tampoane gonflabile pentru solduri, imbunatatiri ce ofera mai mult confort si siguranta sporita. Cu un nou tachelaj, combinat cu un super dur 400 Denier Vectran, material ce ofera o rigiditate sporita si durabilitate, dezvolta o ambarcatiune gonflabila incredibil de receptiva si capabila. Vectran este un fir multifilament de inalta performanta tors din polimer cu cristale lichide. In comparatie cu firul de nailon este mai usor si are o rezistenta la rupere mai mare decat otelul de 5 ori.

 

Sistemul Cargo-Fly devine standard si permite depozitarea echipamentului in interiorul tuburilor, astfel rezulta o scadere a centrului de greutate si elibereaza spatiul interior, esential pentru rularea in echilibru pe ape repezi.  Tuburile cu volum mai mic ofera o stabilitate laterala imbunatatita pentru viteza, acceleratie si manipulare in valtori si valuri. In acelasi timp ofera o camera pentru cabina de pilotaj mai mare si mai mult control lateral. In afara, de pretul putin piperat, Alpackalypse este intr-adevar o ambarcatiune care-ti face cu ochiul. Chiar ma pot imagina intr-o Alpackalypse coborand cativa km pe unul dintre Crisuri.

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu