Meniu

Carbon Flyer - o drona mai altfel

Carbon Flyer
  • 03.06.2017
  • Newparts
  • Tehnologie
  • 0 comentarii

Pe piata exista un numar foarte mare de drone echipate cu camere video. Caracteristica principala a acestor drone este pretul foarte ridicat la care se pot achizitiona. Noul model de drona Carbon Flyer care si-a facut aparitia pe piata este foarte ieftina pentru o drona echipata cu o camera video, este realizata dintr-un material durabil si are un design foarte misto. Un design ce-ti starneste nostalgia si-ti aminteste de avioanele pe care le faceai din hartie indoita, in copilarie. Carbon Flyer este fabricat din fibra de carbon, un material foarte usor si rezistent, ce ofera dronei o autonomie de zbor mai mare (aproximativ 200 metri) impreuna cu bateriile reincarcabile din litiu-ion si o rezistenta sporita in caz de accident.

Carbon Flyer - kit complet

Cu siguranta, dronele vor reprezenta o afacere de succes pentru anul 2017. Carbon Flyer este creatia celor de la Trident Design si arata ca o minune tehnologica, superba si eleganta. Considerata prima drona din lume realizata din fibra de carbon, acest dispozitiv impresionant este excelent controlat prin Bluetooth, echipat cu o camera video, cu care poti inregistra si supraveghea zona in care aparatul efectueaza zboruri. Tehnologia care echipeaza drona Carbon Flyer este impresionanta, pornind de la corpul fabricat din fibra de carbon, impreuna cu raza lunga de control prin Bluetooth 4.0, actionat printr-o aplicatie direct de pe smartphone (cu o singura mana). Corpul dronei Carbon Flyer este asamblat prin tehnologia de nanotuburi de carbon epoxidica ce creeaza legaturi mai puternice decat sudurile de otel.

Carbon Flyer - componente

Drona Carbon Flyer va deveni cu siguranta cea mai tare distractie pentru fanii gadgeturilor in 2017, atunci cand acest dispozitiv minunat va intra in productia de serie si va ajunge in mainile nerabdatoare ale fanilor de mini drone zburatoare. Personal sunt impresionat de designul si capacitatile tehnologice ale acestei minunatii ce seamana de fapt cu un design conventional de zbor (aripi de zbor delta) ce-ti trezeste nostalgia copilariei si imi place foarte mult. Surprinzator este insa pretul la care se preconizeaza ca va aparea pe piata, de numai 100 de dolari americani, un pret super accesibil pentru orice buzunar sau orice fan al gadgeturilor. Imi imaginez emotia si placerea unei zile insorite in natura, manevrand un Carbon Flyer direct de pe telefonul tau mobil.

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu