Meniu

Ce sentimente iti trezeste o masina de scris Hemingwrite ?

Hemingwrite
  • 10.07.2017
  • Newparts
  • Tehnologie
  • 0 comentarii

Hemingwrite este descrisa ca o masina de scris super-tehnologizata proiectata pentru secolul XXI. Oare ar captiva o bijuterie tehnologica Hemingwrite bloggerii din lumea intreaga? Nu este vorba doar de referinta pretentioasa din numele ei, Hemingway fiind favoritul tinerilor scriitori de pretutindeni. Nu este vorba doar de indemnul de a utiliza durata de viata a bateriei care este surprinzatoare pentru un device electronic. Nu este vorba doar de pumnii loviti in vechile masini de scris, obositoare si depasite. Este vorba de toata nostalgia noastra si a fanilor scriitori, o evocare generica evidenta. O masina de scris Hemingwrite ma face sa vreau sa fiu elitist si intelectual in acelasi timp.

 

Aflam de pe situl producatorului ca masina de scris Hemingwrite este un procesor al cuvintelor modern. Aceasta combina o tastatura compacta cu comutator mecanic (o alternativa de inalta calitate pentru tastele de cauciuc standard iubite de gameri si entuziastii de tastare), cu un ecran de 6'' E Ink care iti afiseaza data, ora, cuvintele tale si nimic altceva. Stocarea interna a documentelor este sincronizata cu Google Docs si Evernote, din aceasta privinta imi pot imagina ca actualizarile de software sunt minime si usor de realizat. Masina de scris este prevazuta cu un maner mic, astfel incat iti permite sa o manevrezi usor in timpul transportului. O masina de scris Hemingwrite este mai convenabila decat o masina de scris mecanica sau electrica (pe care le cunoastem de-o viata). Este mai simpla decat un notebook pe care-l utilizam cu succes pentru distractie si scris in timpul liber, in schimb, o poti folosi cateva saptamani fara sa fii nevoit ca sa o reincarci. Este un fel de mic gadget de unica folosinta, destul de ciudat, de care te poti indragosti.

Masina de scris Hemingwrite

In general masina de scris Hemingwrite pare a fi un prototip decent ca aspect, iar creatorii ei par determinati sa construiasca un produs final de cea mai buna calitate. Personal, nu cred ca este posibil (in conditiile actuale ale economiei de consum) sa creeze o masina de scris care sa fie functionala zeci de ani, fiind vorba de un dispozitiv complex extrem de dependent de ecosistem si de evolutia tehnologica viitoare. Nu conteaza cat de bun este hardware-ul sau cat de usor este sa-i inlocuiesti bateria, totusi este dificil sa sincronizezi device-ul cu noua tehnologie cloud si apoi sa faci posibila supravietuirea masinii de scris o data cu evolutia standardelor wireless si al software-ul de procesare de text, mai ales in cazul in care compania care o produce reuseste performanta de a supravietui cateva generatii.

 

In concluzie, oricum privim lucrurile si oricat de simpatica este masina de scris Hemingwrite, nu cred ca as putea sa renunt la gadgeturile pe care le utilizez acum la scris si m-as simti oarecum ciudat daca m-ar intreba cineva ce este gadgetul pe care-l folosesc. Totusi, ar fi interesant sa testezi asa ceva live. As fi curios ce sentimente as simti si cum te-ar ajuta sa-ti imbunatatesti rapiditatea scrisului, spre exemplu. As fi curios sa vad ce pareri au bloggerii si jurnalistii despre masina de scris Hemingwrite si daca va avea succes in randurile lor.

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu