Meniu

Ciclotte Exercise Bike - bicicleta viitorului

Ciclotte Exercise Bike
  • 07.05.2017
  • Newparts
  • Tehnologie
  • 0 comentarii

In general, observam la echipamentele de fitness ca se pune accent pe functionalitatea aparatului in detrimentul designului si al aspectului. Probabil acesta este motivul principal din cauza caruia, de obicei gasim echipamentele de fitness pline de praf depozitate in subsolul locuintei sau sub pat. Cand vine vorba de biciclete stationare, situatia se schimba radical in cazul modelului Ciclotte Exercise Bike, cu un design elegant determina pe oricine sa-si doreasca ca sa o expuna ca intr-o vitrina, motiv ce ar trebui sa creasca sansele de a utiliza mai des o bicicleta stationara Ciclotte. Liniile sale curbe de design nu sunt surprinzatoare, deoarece creatorii s-au inspirat de la aspectul distinctiv de Ciclo, un prototip de bicicleta cu o singura roata proiectat de Luca Schiepatti care face acum parte din colectia permanenta a Muzeului de Design Triennale din Milano.

Display modern

Ciclotte combina materiale din otel, carbon si fibra de sticla, intr-un design minimalist, care poate fi trecut cu vederea, astfel incat sa te poti opri din admiratia ei si sa te determine ca sa te urci pe ea si sa arzi cateva sute de calorii. Sistemul Dual Satellite Epicycloid utilizeaza patru viteze cu pinioane diferite ce multiplica numarul de rotatii pe volanta. Fiecare pedalare completa este echivalentul a patru rotatii de volant, care genereaza un camp magnetic de mare intensitate si maximizeaza nivelul de rezistenta.

Totul pentru miscare

Aspectul minimalist face nota discordanta cu display-ul Ciclotte cu touch screen pozitionat in partea superioara de unde utilizatorul poate alege dintre cele 12 programe din meniu. Saua realizata din umplutura de alcantara, este reglabila atat pe verticala cat si pe orizontala, in timp ce ghidonul este reglabil in sus si in jos, pentru a se potrivi diferitelor pozitii de pedalare mentinand in acelasi timp o tensiune constanta in antebrate. Pedalele sunt plasate mai aproape de saua, pentru a oferi o biomecanica corecta, conectate pe un cadru subtire de tip monociclu.

Tehnologie de ultima generatie

Ciclotte este disponibila in “Full Carbon” negru, argintiu si violet. Ciclotte are de asemenea un pret destul de piperat. Da, este ridicol de scumpa (aproximativ 10.000 euro) dar Ciclotte Exercise Bike este singura bicicleta de fitness care urla sa fie admirata si expusa in loc ca sa fie ascunsa intr-o sala de fitness sau intr-un ungher dosit. La o privire critica, trebuie sa recunoastem ca o bicicleta de fitness, nu a aratat niciodata atat de bine precum arata eleganta Ciclotte.

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu