Meniu

Unde mancam bine si ieftin in Bulgaria?

Happy Bar & Grill Restaurant
  • 08.05.2017
  • Newparts
  • Turism
  • 0 comentarii

In vizita, in excursie, concediu sau doar in tranzit prin Bulgaria? Intotdeauna cand iti programezi o calatorie mai lunga este bine sa cunosti locurile unde faci popas si poti manca bine si ieftin. Unul dintre aceste locuri este cu siguranta un local Happy Bar & Grill Restaurant. Happy este un lant de restaurante accesibil oricarui buzunar raspandite pe teritoriul tarii vecine.

 

De ce este bine sa alegi Happy Bar & Grill? Primul si cel mai important argument ar fi mancarea, care este pur si simplu delicioasa. Meniul are si o varianta in limba engleza inclusa. Prin urmare scapi de grija si inconvenientul lecturarii meniului in alfabet chirilic sau sa ceri un meniu in limba engleza, in cazul in care ar exista asa ceva. In plus ca sa-l faca si mai usor de “descifrat”, in meniul Happy, langa fiecare fel de mancare este atasata o imagine reprezentativa si conforma cu realitatea a ceea ce vei primi in farfurie. Indubitabil, mancarea servita chiar arata exact ca cea din imaginea ce insoteste descrierea preparatului culinar din meniu. Asadar ceea ce vezi si comanzi, exact acel preparat culinar vei primi, nu este fenta!

Interior Happy Bar & Grill Restaurant

Meniul Happy Bar & Grill desi nu este super lung si stufos, acopera toate gusturile si poftele. De la salate la mancaruri gatite si preparate culinare din carne (pui, porc, vita si peste). De la mancaruri fast-food, grilluri diverse, mai multe tipuri de garnituri si sosuri la paste si pizza. Chiar si pentru vegetarieni exista optiuni si preparate culinare diversificate. Bauturi putem alege de la cafea, shakeuri, freshuri ingenioase pana la bauturi alcoolice. Cei ce iubesc si prefera deserturile dulci au parte de prajituri si inghetata, care mai de care mai delicioase.

 

Un restaurant Happy Bar & Grill este mai convenabil pentru viteza cu care esti servit si ti se aduce mancarea, la fel ca intr-un local de tip fast-food, in plus beneficiezi de ambientul si confortul unui restaurant prietenos. Atmosfera calda si prietenoasa este sustinuta si de profesionalismul chelneritelor foarte amabile.

 

Localurile Happy Bar & Grill se gasesc in majoritatea centrelor urbane mari din Bulgaria. Spre exemplu, in orasul Burgas, se alfa un restaurant Happy Bar & Grill foarte aproape de plaja principala. Dar majoritatea lor se afla pe drumurile cele mai circulate, cum este autostrada ce leaga Sofia de Burgas, aici restaurantul se afla la iesirea spre orasul Plovdiv sau pe ruta de tranzit spre Grecia, pe soseaua ce leaga Sofia-Blagoevgrad-Kulata, inainte de punctul de frontiera de la Kulata, imediat la iesirea din orasul Sandanski se gaseste un restaurant Happy Bar & Grill.

Locatii Happy Bar & Grill Restaurant

Recomand si ma opresc de fiecare data intr-un local Happy Bar & Grill pentru ca in timpul unei calatorii conteaza foarte mult mancarea buna, servirea rapida, pretul excelent si ambientul placut al restaurantului. Happy Bar & Grill este locul unde gasesti odihna si reincarcarea bateriilor de care ai nevoie atat de mult in calatoriile lungi.

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu