Meniu

Aston Martin Centenary Edition

Aston Martin Centenary Edition
  • 19.05.2017
  • Newparts
  • Auto
  • 0 comentarii

Cine nu a auzit de masinile sport britanice Aston Martin, a trait degeaba pana acum pe acest pamant. Se implinesc 100 de ani de cand Aston Martin a iesit pe piata cu primul model de masina. Fiind vorba de o aniversara centenara au scos un model cu care sa rupa gura targului, astfel au realizat o Editie Centenara limitata. Ultimele modele GT ale brandului Aston Martin vor avea cate o inscriptie Centenary Edition creata cu multa migala. Prin urmare la nivel mondial vor exista cate 100 de bucati din fiecare dintre modelele V8 Vantage, DB9, Rapide si Vanquish.

Aston Martin

In plus inscriptiile “Flux Trans” de pe aripile modelelor centenare Aston Martin, sunt realizate cu un finisaj unic si o vopsea de cea mai buna calitate, tot pentru a marca sarbatoarea Centenarului Aston Martin.

 

Aston Martin CEO, Dr. Ulrich Bez a jucat un rol cheie in realizarea tratamentului unic de vopsea pentru modelele centenare, pentru ca a trasat o sarcina grea Directorului de Design, Marek Reichman si echipei sale pentru dezvoltarea unui caiet de sarcini exclusive si corespunzatoare cu evenimentul.

Aston Martin Vanquish

Dr. Ulrich Bez a explicat ca Centenarul Aston Martin este in mod clar o ocazie mare pentru constructorul de masini dar in special pentru clientii si fanii Aston Martin din intreaga lume. A spus de asemenea ca este absolut corect din partea companiei ca a dezvoltat aceste modele exceptionale Centenary Edition, pentru ca aceste modele vor deveni rapid foarte cautate si dorite dupa eveniment in intreaga lume. Astfel sansa de a deveni proprietarul si a te bucura de o astfel de bijuterie tehnica marca Aston Martin devine destul de grea din cauza faptului ca sunt scoase doar cate 100 de bucati din fiecare model. Cu siguranta fanii si iubitorii masinilor Aston Martin din intreaga lume se vor grabi sa se asigure ca vor intra in posesia unui model centenar.

 

Un Aston Martin Centenary Edition se identifica prin accesoriile si interiorul exclusiv din materiale de cea mai buna calitate de un lux extravagant. Interiorul este din piele neagra “Deep Soft” cu cusaturi contrastante din argint, in special remarcam broderiile logoului Aston Martin din tetiere cu fir de argint si placile din argint de pe praguri numerotate individual cu marca Aston Martin sunt printre caracteristicile unice ale unui model centenar.

Aston Martin editie limitata

Fiecare model Aston Martin Centenary Edition va fi livrat impreuna cu o cutie de prezentare unica, care contine o serie de cadouri exclusive pentru a marca primii 100 de ani ai companiei pentru norocosii clienti. Cutiile contin cadouri de la butoni din argint masiv cu logoul Aston Martin pana la o carpa de lustruit speciala din argint pentru a ajunta proprietarii sa asigure si sa pastreze luciul insignelor si placilor comemorative, care infrumuseteaza masina lor.

 

Procesul manual de constructie a fiecarei masini aniversare in parte, demonstreaza in mod clar angajamentul brandului si tradeaza atentia pentru lux. Pentru realizarea unei masini centenare, profesionistii de la Aston Martin au marit numarul de ore necesar pentru detaliile si finisajele de lux, de la motorizare, vopsitul exteriorului masinii la executarea interiorului cu migala si pasiune.

 

Echipa de designeri si ingineri Aston Martin, in special, s-au focusat cu atentie pe liniile de contur individuale ale fiecarei masini in parte, pentru a determina cu precizie culorile si nuantele, cu scopul de a realiza un model la care nuantele de culoare se schimba de la lumina la intuneric dar si in functie de pozitia din care admiri masina. Chiar daca pretul si numarul redus de bucati scoase pe piata, ne tin pe noi romanii putin la distanta, cu siguranta este o adevarata placere sa privesti macar bijuteriile Aston Martin Centenary Edition. 

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu