Meniu

Jaguar F-Type Coupe

Jaguar F-Type Coupe
  • 30.05.2018
  • Newparts
  • Auto
  • 0 comentarii

Daca exista o masina care incapsuleaza totul atat de bine, dintre modelele Jaguar, atunci aceasta este un Jaguar F-Type Coupe. Impresioananta, frumoasa si seducatoare, arata si se simte ca produsul de top al unui constructor de masini redutabil. La un an de la lansarea modelului Cabrio, noul Coupe face la fel de multe valuri in lumea automobilistica. La fel ca la prima versiune, F-Type Coupe arata uluitor de bine si este foarte performanta, in timp ce designul Coupe o face mult mai practica. Jaguar ofera modelul F-Type Coupe in 3 versiuni: F-Type V6 (335 CP), F-Type S (375 CP) si F-Type V8 R (543 CP). Toate versiunile Jaguar F-Type Coupe dispun de amortizoare adaptive pentru o mai buna manevrabilitate plus o evacuare activa care produce o nota spectaculoasa de motor care-ti incanta auzul. Indiferent de modelul ales, Jaguar garanteaza o experienta antrenanta de condus ce rivalizeaza cu oferta concurentei.

F-Type

Designerul Ian Callum sustine ca F-Type Coupe este creatia lui preferata si este greu sa-l poti contrazice. Designul cu o capota lunga si un profil scurt la spate, ofera masinii o prezenta rutiera incredibila. Interiorul reflecta calitatea materialelor folosite si iti da senzatia ca te afli intr-o cabina de pilotaj al unui avion de lupta. In primul rand, la masina, iti atrage atentia motorul supra-alimentat, rectificat, pentru a oferi o putere maleabila si o coloana sonora uimitoare. Imbunatatirea apare la sistemul de franare unde cei de la Jaguar au montat cele mai mari discuri de frana si sisteme hidraulice performante. In plus, toate versiunile sunt dotate cu controlul stabilitatii in doua trepte, asigurand chiar si soferii neexperimentati ca nu vor fi prinsi de puternica masina in situatii neplacute. Ca si optional se poate adauga kit-ul avansat de siguranta activa care include sistemul de avertizare a unghiului mort si o camera de mers inapoi.

O bijuterie de masina

Economia de combustibil nu trebuie sa reprezinte o prioritate pentru un posesor de Jaguar F-Type, acesta are o sete de combustibil imensa. Trebuie sa platesti impozit mare pentru el si cu siguranta dupa sotie o sa fie al doilea mare consumator din veniturile tale lunar. Cu toate acestea un sistem start/stop mentine emisiile de CO2 la un nivel relativ rezonabil de 209g/km o cifra impresionanta pentru o masina sport de inalta performanta. In general, modelele Jaguar sufera de o depreciere lenta in timp a valorii de achizitie, datorita satisfactiei marite a clientilor.

Jaguar

F-Type Coupe nu a fost inca supus la un test de impact EURO NCAP standard, dar oricum echiparea de siguranta standard a versiunilor Jaguar F-Type nu este mare, cuprinde doar 4 airbaguri. Un plus de siguranta primesti prin sistemele de siguranta care te ajuta sa controlezi masina la alunecari si derapari, si amplifica forta de franare in caz de urgenta. In concluzie, Jaguar F-Type Coupe arata senzational, suna ireal de frumos si te seduce de la prima cheie.

 

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu