Meniu

Despre

Newparts.ro reprezinta un proiect important pentru mine, cu bataie lunga, in care investesc multa energie si timp. Prin acest proiect vreau sa-mi demonstrez ca poti ajunge in top prin perseverenta si vointa, chiar daca nu esti jurnalist, cantaret, politician, vedeta de televiziune, persoana publica cu notorietate sau ai luat startul in blogging cu putin timp in urma.

 

Povestea www.newpartsblog.ro a inceput in noiembrie 2013, dupa ce am urmarit, intamplator, pe un canal de stiri, o emisiune in care erau invitati 3 bloggeri. Subiectul mi-a captat interesul si am privit realizarea unui blog ca pe o provocare interesanta si placuta. Dupa emisiune, am avut un fel de revelatie, in urma careia mi-am dat seama ca de cand s-a inventat internetul, nu trebuie sa lucrezi in mass-media ca sa poti ajunge in casele oamenilor. Internetul nu este doar cancan si mult zgomot de fond. Prin intermediul unui blog ajungi unde vrei daca ai povestea potrivita. Nu esti limitat de nimic si de nimeni. Ulterior, am inteles ca: "Talentul in blogging nu inseamna doar genialitate, ci foarte mult efort, depus consecvent si cu pasiune. Un efort care s-ar putea traduce prin foarte multa practica, documentare si studiu, intelegere si vointa."

 

Din nefericire, in martie 2017 am pierdut proiectul Newpartsblog.ro si am fost nevoit ca sa reiau proiectul de la 0 sub forma Newparts.ro.

 

Iuliu Bakcsi este numele meu, sunt din Alba Iulia. Sunt pasionat de istorie, geografie si calatorii. Pot fi gasit pe retelele sociale: Facebook, Twitter, Google+ si Instagram, pe email office@newparts.ro sau completand formularul din sectiunea contact de pe situl www.newparts.ro.

 

In conformitate cu trendul in Social Media am creat o pagina de Facebook si o pagina de Google+ dedicate blogului, apoi am creat un grup pe Facebook si o comunitate Google+ dedicate Newparts.ro, in care va invit sa intrati (chiar sa deveniti membrii activi) pentru a interactiona, a comunica, a dezbate si a ne imprieteni, asa cum se face in Social Media.

...

"Nu exista padure fara uscaturi", conform proverbului, pe care-l consider de actualitate, am initiat o categorie speciala pe blog denumita sugestiv Escrocherii in care doresc sa demasc identitatea si metodele folosite de escrocii si teparii cu care m-am intersesctat. Sunt sigur ca Justitia pana la urma va face dreptate, dar, cum orice demers in Justitie este greoi si dureaza mult, escrocii si teparii pot face noi victime pana ii ajunge bratul dreptatii. Facand publica activitatea lor infractionala, poate ca nu ii putem elimina 100% din societate, dar cel putin le putem diminua influenta negativa. Daca ai fost victima unor astfel de indivizi si vrei sa faci cunoscuta povestea, o poti trimite pe adresa de email office@newparts.ro si va fi publicata.

 

Iubesc calatoriile si mi-am propus sa vizitez cat mai multe tari. Pana in prezent am vizitat:

 

Romania - toate judetele, in afara de judetul Vaslui

Bulgaria - Sofia, Stara Zagora, Burgas

Grecia - Thassos

Serbia - Belgrad

Macedonia - Skopje, Bitola, Ohrid

Ungaria - Budapesta

Austria - Viena

Slovacia - Bratislava

Cehia - Praga, Brno

Germania - Dresda

Marea Britanie - Londra

California - Los Angeles

Hawaii - Honolulu

Turcia - Istanbul

 

Va multumesc pentru incredere si pentru faptul ca ati intrat pe Newparts.ro. Acesta este un proiect special, inseamna acasa, caldura si confortul caminului, este un loc in care te simti implinit atunci cand primesti feedback si comentarii, este locul in care te simti creativ tocmai pentru ca scrii pentru cineva ... ca tine!