Meniu

Arta din alt unghi

Altfel de arta
  • 08.12.2017
  • Newparts
  • Dezvoltare
  • 0 comentarii

Evolutia socio-economica ne afecteaza si ne influenteaza viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi. Singura solutie pe care o avem la dispozitie este sa ne raportam si sa ne reinventam in functie de noile conditii socio-economice. Arta, de exemplu, este un cadou original, o conexiune menita sa schimbe destinatarul si poate fi vazuta ca o capacitate umana de a face diferenta. Prin arta nu trebuie sa intelegem neaparat o pictura sau un poem, ci este ceva ce poate face fiecare dintre noi. In cazul in care interactionezi cu ceilalti ai la dispozitie o platforma pentru a crea ceva nou, ceva care poate schimba totul. Aceasta se poate numi arta. In acelasi timp putem intelege arta de exemplu ca opusul la trigonometrie.

 

Arta nu urmeaza anumite instructiuni sau un manual anume ori directivele unui superior ierarhic. In schimb, arta este acel act foarte uman de a realiza ceva, de a crea ceva, de a te conecta cu alte persoane intr-un mod cat se poate de uman. Ceea ce putem sesiza si este evident, este faptul ca tot mai multe piete vor rasplati acest tip de arta intr-un mod generos, pana la cea mai joasa treapta si la cel mai mic venit.

 

O persoana realizeaza arta atunci cand ne invata despre interfetele de utilizator. O alta persoana face arta cand impinge la extrem creatia pentru a scoate obiecte unice din ceramica. In arta simti intotdeauna un anumit risc pentru ca exista acel risc. In fond, riscul artistului pe care si-l asuma este acela ca s-ar putea sa nu placa multimii creatia lui sau nu ar putea fi atinsa ori s-ar amuza lumea de produsul rezultat cu atata efort din partea artistului. Important este sa ne asumam toate aceste riscuri pentru ca recompensa o sa fie mult mai mare. Cu cat ne asumam mai multe riscuri si reusim sa cream o arta in urma careia suntem recompensati putem fi convinsi ca putem atinge succesul in orice intreprindem in viata. 

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu