Meniu

Oare, in viitor, in ce etapa de interconectivitate vom intra?

Interconectivitate
  • 13.07.2017
  • Newparts
  • Dezvoltare
  • 0 comentarii

In mediul economic exista zeci de mii de afaceri care functioneaza si fac profit de miliarde de euro pe an, care inca n-au auzit de bloguri, Twitter sau Facebook. Oare toti acestia fac ceva gresit? Au ceva ei de pierdut sau este doar o simpla gluma? De fapt, ei fac afaceri prin relatii personale, prin furnizarea de servicii profesioniste, care sunt dedicati cu adevarat clientilor. Oare ei au mai mult succes in comparatie cu majoritatea celorlalti care urmaresc modul in care altii pierd prin lipsa prezentei lor in social media si noile tendinte la moda. Si totusi, cei rupti de social media fac afaceri. Chiar afaceri mari cu profituri fabuloase. Nu doar scriu despre aceste afaceri. Ei chiar fac afacerile.

 

Ramai uimit cat de multi oameni utilizeaza Twitter, Facebook sau citesc si urmaresc bloguri, dar in acelasi timp si de numarul mare de branduri care utilizeaza si profita de social media. Dar sunt, de asemenea, uimit de cat de multi dintre noi isi petrec timpul in social media. Ecoul pe care-l realizam devine mai mare si mai tare.

 

Practic, mai multe megafoane nu-ti garanteaza ca vei obtine un dialog mai bun. Am devenit sclavi ai dispozitivelor noastre mobile, suntem hipnotizati de stralucirea ecranelor noastre. Se presupune ca prin utilizarea lor totul devine mult mai simplu, dar, oare simplu nu devine la un moment dat destul de lent si greoi? Am ajuns sa mergem cu totii pe strada cu capul in jos, holbandu-ne in ecranele smartphoanelor, in timp ce tinta tuturor este de a face acelasi lucru. Totusi, suntem convinsi ca suntem mai conectati in prezent, mai mult decat oricand inainte. Trebuie sa recunosc ca multi-tasking-ul a devenit, in zilele noastre, o insigna de onoare. Chiar as vrea sa stiu si eu de ce?

 

In concluzie, nu am raspunsuri la toate aceste intrebari, dar eu am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai mult la identificarea unor raspunsuri concrete. Facand acest lucru intre tweeturi, postari pe Facebook si postarile pe blog. Oare in viitor in ce etapa de interconectivitate vom intra?

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu