Meniu

Rechinul daca nu inoata, moare !

Rechin
  • 27.08.2017
  • Newparts
  • Dezvoltare
  • 0 comentarii

„Rechinul daca nu inoata, moare!” este un proverb perfect adevarat. Avem obiceiul de a depune eforturi infinite pentru a incerca sa ne eliminam punctele slabe, in loc sa ne focusam pe punctele noastre forte pe care le avem in dotare. Am lucrat la slabiciunile mele timp de 20 de ani fara un folos anume. Inca mai am nevoie de imbunatatiri mari, din acest punct de vedere, pana sa ma declar pe deplin multumit. De ce? Pai este foarte simplu. Noi uram sa facem lucruri la care nu suntem buni si prin natura noastra incercam sa le evitam pe cat posibil. Nici prin practica si experienta indelungata nu vei reusi sa-ti infrangi slabiciunile.

 

Cand vine vorba despre punctele mele forte, chiar le ador. Pot lucra la ele non stop fara sa simt ca obosesc. Intotdeauna, atunci cand ne place ceea ce facem, facem mai mult si mai mult, si o facem si mai repede, pentru ca suntem buni in ceea ce facem. Doar acestea sunt punctele noastre forte.  

 

Cel mai frumos lucru in munca in echipa, chiar daca-ti vine sa crezi sau nu, este faptul ca intr-o echipa exista o multime de oameni care adora sa faca acele lucruri detestabile pe care tu le eviti. La fel cum ceilalti pot sa urasca lucrurile pe care tu le iubesti. Asa ca, intr-o echipa, incetezi sa-ti mai dezvolti punctele slabe. In schimb, daca faci parteneriat cu cineva foarte diferit de tine, poti imparti si impartasi atat munca cat si bogatia, si in final toata lumea va fi fericita.

 

In general, femeile in comparatie cu barbatii au o perspectiva diferita in a aborda problemele si oportunitatile. Cu toate acestea, literatura motivationala si antrenorii/profesorii vor incuraja femeile ca sa adopte punctele forte masculine tocmai dintr-o lipsa de intelegere a punctelor forte feminine. Ironia sortii si economia de piata ne demonstreaza ca mai multe femei plasate in functii de conducere se traduce prin rezultate mai bune in afaceri.

 

In concluzie, cel mai bine ar fi ca fiecare dintre noi sa ne descoperim, sa ne apreciem punctele forte si sa le scoatem in evidenta, doar atunci munca in echipa o sa devina ceva natural, usor si simplu de executat.

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu