Meniu

Reinventeaza-te prin invatare

Invatare
  • 12.11.2017
  • Newparts
  • Dezvoltare
  • 0 comentarii

Cel mai important aspect sau cheia succesului cand vrei sa te reinventezi este invatarea continua. Intr-adevar, scoala exista si are scopul de a te invata o meserie. Initial tu esti ca un ucenic, iar apoi vei lucra tot restul vietii tale in acelasi loc de munca, in acelasi oras, in aceeasi fabrica si vei face aceeasi munca, intr-o rutina zilnica, exact cum faceau parintii nostri in timpul comunismului.

 

Viseaza in continuare, la vremuri apuse. Numai operatorii de faruri in porturi isi mai permit acest lux in ziua de azi. Dar iti amintesti oare cand ai intalnit pentru ultima data un paznic sau operator de far? Pentru a aduce scoala ca eveniment in mentalitatea de la locul de munca, inseamna ca te indrepti spre un esec categoric, in zilele noastre. Evolutia economica a schimbat scopul muncii, schimba munca si rolul scolii in formarea muncitorului ce executa o activitate repetitiva in banda.

 

Scoala nu a murit. Scoala este acum mai aproape de tine ca niciodata inainte. Scoala o gasesti in bloguri, in experimente, in experiente, in esecul constant de livrare si invatare continua. Tocmai ai facut primul pas ca sa te reinventezi. Ai citit ceva care te-a provocat sa gandesti diferit. Esti pe punctul de a incepe sa te reinventezi, dar tine minte: este doar o cale. Oportunitatea din zilele noastre este sa te debarasezi de ceea ce ai invatat deja de la parinti, in scoala si ai impresia ca stii deja, in loc sa inveti acum ceea ce ai nevoie sa inveti, tocmai pentru a putea face fata noilor provocari ale zilelor noastre. Cheia succesului este sa inveti ceva util in fiecare zi.  

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu