Meniu

Asta este tot ce poti face ... ?

Promisiuni
  • 01.06.2018
  • Newparts
  • Diverse
  • 0 comentarii

Raspunsul la intrebarea “Asta este tot ce poti face...?”, poate sa fie ales in functie de circumstante. Sau cu raspunsul la o alta intrebare “Care sunt resursele de care ai nevoie ca sa-ti permita sa faci totul mai bine?”

 

Raspunsul general este simplu si concret, in cazul in care costul resurselor (timp, oameni, bani, libertate, timp de relaxare) merita investitia aducand beneficii, atunci cu siguranta merita sa mergi mai departe in initiativa intreprinsa. Dar daca esti depasit de situatie si nu poti face fata, mai bine lasa pe altcineva sa faca in locul tau sau angajeaza pe cineva care poate face totul mai bine.

 

Aceste intrebari si raspunsuri se aplica intr-o economie de piata normala si functionala. Dar intr-o tara in care majoritatea institutiilor sunt populate de indivizi ajunsi in functii pe criterii politice pe care nu-i recomanda nimic altceva decat partidul din care provin pentru a ocupa respectiva functie, raspunsurile nu mai au cui sa se aplice. Iar moralitatea celor care ne guverneaza si au ajuns in functii doar pe criterii politice este indoielnica, scopul lor este doar acela de a ocupa un scaun cat mai bine platit timp de 4 ani fara sa faca nimic altceva in tot acest timp.

 

Cred ca 99.99% dintre politicienii din Romania care ocupa functii de conducere, recomandati doar de partid, trebuie sa-si puna intrebarea de mai sus si in caz ca raspunsul lor da cu virgula sa faca bine sa se retraga sau sa-si angajeze un om care sa faca treaba in locul lor. Fiecare dintre noi ar trebui inainte de a ocupa o functie sau inainte de angajare sa ne punem intrebari si sa ne dam raspunsuri, iar in functie de raspunsuri sa facem alegerea corecta.

 

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu