Meniu

Atentie cui urezi "La Multi Ani !" pe Facebook

Facebook
  • 17.05.2017
  • Newparts
  • Diverse
  • 0 comentarii

Facebook a devenit si este cea mai mare retea de socializare din lume. S-a incetatenit ideea printre utilizatorii de internet, ca „cel care nu are cont pe facebook nu exista”. Bun, am inteles ca in zilele noastre un cont de facebook este indispensabil pentru foarte multi dintre conationalii nostri pentru ca Facebook este o platforma foarte usor de utilizat si poate fi accesat de pe orice device (smartphone, tableta, desktop, laptop) cu o conexiune la internet. Iti poti deschide foarte usor un cont pe Facebook si ti se ofera un manual de utilizare online foarte practic, care te invata si-ti arata pasii ce trebuie sa-i faci ca sa-ti poti utiliza contul personal de facebook.

 

Printre uneltele pe care ti le pune la dispozitie platforma Facebook este si reminderul de aniversari „Friends' Birthdays - Wish your friends a happy birthday!”, o unealta ce iti aminteste ce prieteni din lista ta isi sarbatoresc aniversarea in ziua respectiva. Reminderul este minunat, pentru ca de multe ori uiti de aniversarile prietenilor, uiti sa le urezi de bine si asa mai departe, dar cu aceasta unealta, daca te loghezi zilnic pe facebook, este imposibil ca sa mai ratezi aniversarea unui prieten.

 

Ce se intampla daca un utilizator de Facebook moare si ramane pagina lui activa, din varii motive? Motive sunt multe, de la simplul fapt ca presoana respectiva nu mai avea pe nimeni si nimeni nu a mai reclamat celor de la Facebook ca sa inchida contul si pagina. Sau cei apropiati, rude, prieteni, au lasat pagina functionala ca un loc de comemorare a celui care a trecut in nefiinta. Din pacate, unealta cu aniversarea a fost gandita bine, numai ca mai sunt si cazuri extreme in care isi face treaba si te anunta exact ce a fost setata ca sa anunte, respectiv, aniversarea unui user, chiar daca el a trecut in nefiinta. Poate ca ar trebui imbunatatita unealta, oferindu-i unui user apropiat, etichetat ca ruda sau familie, posibilitatea de a adauga si data mortii sau a elimina data nasterii din contul ramas activ al celui trecut in nefiinta.

 

In concluzie, pana la imbunatatirea uneltei oferita de Facebook, cand mai trimiti urari de bine la gramada, ar trebui sa fii mai atent si cui trimiti. Chiar este aiurea sa-i urezi unui decedat: „Sanatate, bucurii, succes si ... mai multa iubire ! La mulți ani !!! ” ...

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu