Meniu

Bluesmart Carry-On Bag

Bluesmart Carry-On Bag cover
  • 01.04.2020
  • Newparts
  • Tehnologie
  • 0 comentarii

Astazi, mai mult ca niciodata, calatorim peste tot si beneficiem de posibilitatea de a ajunge oriunde pe planeta in mai putin de 24 de ore. Un calator experimentat stie ca inainte de fiecare calatorie trebuie sa realizezi strategii in urma carora sa ambalezi si sa pregatesti toate lucrurile de care ai nevoie intr-un bagaj optimizat. Dar, chiar si cei care au peste un milion de kilometri facuti, stiu ca intotdeauna exista un loc de mai bine in organizarea bagajului de calatorie. Daca pana astazi in industria bagajelor de mana inovatia a fost aproape inexistenta, antreprenorii au dat lovitura si au scos pe piata Bluesmart Carry-On Bag care efectiv reimagineaza bagajul pentru a rezolva toate problemele calatorului modern. Bluesmart este primul bagaj de calatorie priectat pana la ultimul detaliu pentru a lucra in armonie cu dispozitivele mobile si pentru a ajuta la rezolvarea problemelor comune legate de obiectivul de a calatori in mod eficient.

Bluesmart Carry-On Bag sau geamantanul inteligent

In afara de albastrul care-ti capteaza privirea, afisat in interiorul rotilor, la maner si cateva linii de detaliu ce sunt caracteristicile distinctive ale unui geamantan Bluesmart, cele mai tari caracteristici ale bagajului Bluesmart sunt insa ascunse privirii. Trebuie sa descarci o aplicatie Android sau iOS iar bagajul o sa-ti dezvaluie ca poseda o tehnologie demna de filmele cu James Bond. Astfel poti comunica si utiliza functiile bagajului printr-o serie  de micro-senzori, elemente de actionare si un microcomputer cu GPS care comunica cu smartphone-ul tau prin Bluetooth.

Controlul bagajului smart printr-o simpla aplicatie de telefon

Bluesmart este un bagaj inteligent care-ti arata o serie de informatii importante prin intermediul unui device mobil compatibil iOS sau Android. De exemplu, daca tragi de maner in sus pe ecran ti se afiseaza greutatea bagajului, oferindu-ti informatii daca trebuie sa mai scoti lucruri din bagaj, daca depaseste o anumita greutate sau daca trebuie sa platesti o taxa in plus in functie de greutate. Blocarea si deblocarea incuietorii bagajului se face tot prin aplicatie, iar prin senzorul de proximitate integrat, proiectat pentru a urmari bagajele cand sunt in apropiere sau in tranzit (intr-un aeroport spre exemplu) si-ti transmite prin Bluetooth notificari despre locul si starea bagajului, cand acesta paraseste sau intra intr-o raza determinata.

Valiza James Bond

Bluesmart este prevazut si cu un acumulator cu dispozitiv de incarcare pentru doua dispozitive mobile simultan. Trei straturi de policarbonat si aluminiu anodizat la exterior protejeaza laptopuri, tablete sau telefoanele mobile transportate in bagaj. In timp ce un design ingenios face accesarea si depozitarea laptopurilor sau tabletelor o sarcina usoara si accesibila, chiar si in cazul controalelor de securitate din aeroporturi. Bluesmart este prevazut cu fermoar rezistent la apa si are o capacitate de 34 litri.

 

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu