Meniu

Cum crezi ca arata o masa de biliard transparenta ?

Masa de biliard transparenta
  • 07.09.2017
  • Newparts
  • Tehnologie
  • 0 comentarii

Ani buni au trecut de cand n-am mai jucat o partida de biliard, desi in adolescenta, biliardul era un joc atractiv pentru care puteam renunta la multe. Nu stiu cum si de ce n-am mai jucat, probabil din cauza prioritatilor zilnice care au impins in uitare un joc relaxant si frumos. M-a lovit nostalgia si amintirea placuta a jocului de biliard mi-a revenit in minte cand am descoperit intamplator un articol despre o masa de biliard transparenta G1 realizata de Nottage Design. Tot ceea ce s-a realizat in materie de design si tehnica de executie a unei mese de biliard in trecut a fost acum depasit de realizarea celor de la Nottage Design. Aceasta masa de biliard G1 transparenta creata de cei de la Nottage Design imbina stilul ultra modern cu tehnologia patentata pentru a face din G1 atractia serii in orice sala de jocuri sau living modern.

Masa de biliard G1

G1 este o masa de biliard pilot, cu sistem de revenire a mingii construit intr-un cadru proiectat dupa ultima moda in estetica. Eliminand cosurile astfel incat bila introdusa in cos nu mai trebuie ghicita daca n-ai fost atent la miscarea bilelor. Cadrul mesei de biliard G1 este foarte rigid si greu, ce acorda un sprijin excelent pentru sticla si dispune de un sistem de nivelare de inalta precizie. Zona de joc este formata dintr-o suprafata din material Vitrik, transparent, patentat de Nottage Design, ce vine asezata peste o sticla calita groasa de 15 mm. Aceasta sticla securizata premium este de patru pana la sase ori mai rezistenta fata de sticla normala, fiind foarte rigida si plata ofera o alternativa excelenta la ardezie. Suprafata de joc Vitrik reproduce rezistenta de rulare a unei panze de viteza medie. Vitrik are o durata mare de utilizare, nu se uzeaza la rotirea bilelor si pastreaza aceleasi caracteristici pe toata durata de utilizare.

Masa de biliard creata de Nottage Design

Proiectata ca o varianta ultra moderna ce intruneste cele mai inalte standarde tehnologice si estetice, masa de biliard G1 vine sa completeze interiorul modern a unei locuinte de lux. Masa de biliard G1 este disponibila intr-o gama variata de culori si tenta de culoare pentru sticlea. Fiecare masa de biliard se livreaza impreuna cu un set de bile de 2.25'', triunghi, doua tacuri argintii si un suport tac pentru loviturile de distanta. Cu o greutate neta de 350 kg si un pret de 44.000 euro masa de biliard G1 reprezinta un produs de lux. Nu stiu cati dintre noi vor investi o suma considerabila intr-o masa de biliard futurista oricat de mult ar indragi acest joc. Totusi daca o vor face sunt sigur ca o masa de biliard G1 ar fi o atractie surpriza pentru orice musafir.

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu