Meniu

Primul fierastrau alimentat cu baterii

Stihl 230 TSA
  • 15.06.2020
  • Newparts
  • Tehnologie
  • 0 comentarii

Stihl Inc a lansat primul fierastrau alimentat cu baterii din industrie, care se preteaza in general pentru zidarie, betoane si constructii diverse. In uz exista o sumedenie de fierastraie pe gaz ce pot functiona 100 de ore si pana la 3000 de porniri, dar Stihl 230 TSA poate oferi cel mai extravagant spectacol in beton. In timpul unei demonstratii standard, toti cei prezenti au exclamat uimiti “este destul de impresionant” cand au urmarit cum Stihl 230 TSA taie un perete din caramida.

Stihl TSA 230 Cutquick

Stihl TSA 230 Cutquick cantareste aproximativ 7 kilograme, mai putin decat un fierastrau alimentat cu gaz, functioneaza la 36 de volti si este alimentat de un acumulator litiu-ion. Interesant este faptul ca acumulatorul se potriveste si la alte unelte Stihl alimentate pe curent electric si se pot schimba acumulatoarele intre unelte fara probleme. In plus, Stihl TSA 230 Cutquick, are inclusa o conexiune de apa incorporata pentru taieri umede. Stihl TSA 230 Cutquick se poate dota cu un disc de taiere cu diametrul de 9’’ si poate taia la o adancime de 2.75’’. Fierastraul electric poate rula timp de 15 minute la viteza maxima. Durata de incarcare al acumulatorului este de numai 25 de minute.

 

Trendul in industria constructiilor este de a achizitiona si utliza instrumente care sa sparga si sa taie betonul. Instrumente ce functioneaza cu energie electrica si produc zero emisii. Ca in fiecare an la Las Vegas companiile constructoare de unelte si-au etalat cele mai performante produse. Instrumentele electrice au tinut capul de afis, care sunt mai putin zgomotoase, mai usoare, foarte simplu de utilizat si fac mai putina mizerie decat instrumentele omoloage, alimentate cu gaz. In concluzie, tot ce poti face cu un fierastrau alimentat pe gaz poti face si cu un fierastrau electric pe baterii. Pretul de vanzare cu amanuntul pentru un fierastrau Stihl TSA 230 Cutquick, cu doi acumulatori de mare capacitate, un incarcator rapid si un rezervor de apa sub presiune, este relativ egal cu pretul de achizitie al unui fierastrau alimentat cu gaz.

PRIMESTE NOILE ARTICOLE PRIN EMAIL GRATIS

Comentarii (0)
Adauga un comentariu